FAQ

Websites vanaf 27 euro per maand

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen en veel gegeven antwoorden.
Staat je vraag of antwoord er niet bij, neem dan contact met ons op.
Chat live met ons of stuur een bericht via onderstaand contactformulier.

FAQ Algemeen

Dit kan soms al binnen 48 uur of sneller wanneer je de teksten, logo materiaal en eventuele afbeeldingen snel aan kunt leveren. Doorgaans ben je binnen 1 week volledig online.

Daarnaast denken wij dat een website nooit echt klaar is. Gaandeweg zal je dingen toegevoegd of gewijzigd willen hebben. Dankzij onze slimme abonnementen hoef je voor deze wijzigingen niet extra te betalen.
Ja, dit kun je zelf. Maar we kunnen dit ook voor je doen. Je hoeft hier niet extra voor te betalen.
Ja, dat is mogelijk. We hebben hier ruime ervaring in. Een algemene login of een login per gebruiker om toegang te krijgen tot bepaalde pagina’s.
Op deze vraag is geen gemakkelijk antwoord. Je website zal volledig afgestemd worden op je bedrijf, wat je uit wilt stralen. Heb je al een huisstijl en een logo, dan heb je hier al over nagedacht en zullen we je huisstijl volledig verwerken in je website.
Heb je geen huisstijl, dan ontwerpen we een website die goed aansluit bij je wensen en uiteraard moet je website ook goed overkomen bij de doelgroep.
Enkele voorbeelden van websites die we recent gemaakt hebben vind je hier.

Ja, dat klopt. Wij willen met passie en overgave aan een opdracht kunnen werken. Dit is belangrijk voor het beste eindresultaat. Er zijn voor ons eigenlijk twee redenen om niet aan een project te willen werken.
1. Er is totaal geen klik tussen ons. Wij geloven dat er een goede klik tussen ons moet zijn om goed werk te kunnen leveren. Begrijpen we elkaar niet, dan zorgt dit voor wederzijdse frustratie en we worden allebei niet gelukkig.
2. Wij willen niet meewerken aan projecten voor onbetrouwbare of louche bedrijven.
We kunnen met voordelige standaardprijzen werken doordat we gebruik maken van het WordPress CMS met daarop een aantal modules die we voor elke klant volgens wens inrichten. Het uiterlijk van jouw website is wel altijd uniek en op maat gemaakt zodat het aansluit bij je bedrijf en jouw doelgroep.

Soms wil een klant dingen die veel complexer zijn en daarom dagen of zelfs weken programmeerwerk kosten. Uiteraard kunnen we dit wel en werken we daar met dezelfde passie aan, maar niet voor de tarieven in de standaard abonnementen.
Daarom bespreken we altijd eerst je wensen en eisen. Op basis hiervan kunnen we samen bepalen of het binnen de standaard abonnementen past of dat er aanvullend programmeerwerk nodig is.
Ja, dat is mogelijk. Het is wel zo dat elke taalversie telt als 1 pagina. Wil je een pagina in het Engels en Nederlands, dan telt dit als twee pagina’s.
Omdat WordPress het meest gebruikte CMS systeem is, kun je er zeker van zijn dat er mensen aan het proberen zijn om virussen te verspreiden of te hacken. Juist omdat dit zo is, wordt er ook continu aandacht besteed aan de beveiliging.
Dit verklaart ook dat er regelmatig updates zijn van WordPress en de gebruikte plugins. Maandelijks worden er lekken in de software gevonden, dat is trouwens heel normaal (Net als in alle software, zelfs van fabrikanten als Microsoft). Om deze lekken te dichten worden er updates geschreven en is het belangrijk dat je ook up-to-date blijft. Verouderde software maakt het voor hackers gemakkelijker om in te breken of op een andere manier misbruik te maken.

De websites die je bij ons laat maken, die houden we up-to-date zodat je zeker weet dat je website veilig is voor hackers.
Ja, de website, afbeeldingen en teksten zijn jouw eigendom. Nadat de factuur voldaan is krijg je alle wachtwoorden en andere technische gegevens die nodig zijn om de volledige controle over je website te hebben.
Het schrijven van teksten is een vak apart. Daarbij komt dat het vaak moeilijk is om je bedrijf of product te omschrijven vanuit het persepctief van de klant. De teksten moeten ook nog eens Google en zoekmachine vriendelijk zijn, maar ook voor mensen-ogen duidelijk en prettig leesbaar zijn.
Hiervoor kun je ook bij ons terecht. Neem contact op om te kijken hoe we je het beste kunnen helpen.
Wij wonen en leven als digital nomads, vaak in landen waar het leven heel goedkoop is. We horen regelmatig dat offertes van vergelijkbare aanbieders 2 of 3 maal zo hoog zijn. In extreme gevallen zelfs nog meer.
De hosting van je website doen we wel in een goed beveiligd Nederlands datacenter, zodat je altijd een snelle verbinding hebt tussen de bezoeker en de website.
Het WordPress CMS is het meestgebruikte CMS systeem ter wereld. Met de juiste plugins is het veilig en snel. Dat de software up-to-date blijft, daar zorgen wij voor. Ook is het WordPress CMS systeem ideaal als basis om je website te optimaliseren voor Google en andere zoekmachines.
Geen paniek. Op basis van je wensen ontwerpen wij een website die past bij je doelgroep en zorgt voor een professionele uitstraling. Eventueel kun je via ons ook een huisstijl en logo laten ontwerpen met ontwerpers uit ons netwerk.

Huren

We denken niet in uren. We vinden het veel fijner dat je tevreden bent over het werk dat we doen en dat je gelukkig bent met jouw website. We hanteren een soort van fair-use-policy.
Dit kan een beetje vaag overkomen, maar om een voorbeeld te geven. Een pagina toevoegen, wijzigen of andere zaken die een paar uurtjes werk kosten, doen we kosteloos. Elke maand een compleet nieuwe website is niet de bedoeling. (Denk gemiddeld aan 2-4 uur per maand) We doen standaard elke maand onderhoud en checken alle vitale punten van je website.
De minimale huurperiode is 12 maanden. Daarna is je abonnement maandelijks opzegbaar.
Nadat de factuur betaald is ontvang je van ons alle relevante logingegevens en kun je volledig over database en bestanden beschikken. Deze zijn ook te exporteren om vervolgens ergens anders te importeren.
WordPress is het meest gebruikte CMS systeem, dus overstappen naar een andere provider of hostingbedrijf is gemakkelijk.
Wij hebben er het volste vertrouwen in dat je tevreden over ons bent en niet snel over zou willen stappen naar een andere partij 🙂
Onze voorkeur gaat uit om de hosting van de website op onze eigen servers te doen. Dit is omdat we dan volledige controle hebben en in geval van problemen niet afhankelijk zijn van anderen om de storingen op te lossen.

De domein naam mag je naar ons verhuizen maar hoeft niet. Wanneer je de registratie van je domeinnaam elders hebt, dan hebben we alleen toegang nodig om de DNS gegevens aan te passen indien je zelf niet weet hoe dit moet.

In één keer betalen

Hosting en registratie kun je bij ons doen, zie deze pagina voor de tarieven. Wanneer je tevreden bent over je huidige hosting, dan kunnen we de website ook daar bouwen. We willen er wel op wijzen dat hosting op een goede snelle server wel van belang is voor de positie in Google.
We hebben zelf een lichte voorkeur voor hosting op onze eigen servers omdat we in geval van problemen niet afhankelijk zijn van andere partijen om de storing of het probleem te verhelpen.

Een andere vraag?

Heb je een andere vraag, stuur ons dan een bericht via onderstaand formulier.