Ja, ik heb interesse!

Websites vanaf 27 euro per maand

Leuk dat je interesse hebt!

Hoe gaan we verder?

Wanneer je jouw gegevens invult, dan maken we zo snel mogelijk een afspraak voor een telefoongesprek. Dit is nog geheel vrijblijvend!

Tijdens dit gesprek luisteren we goed naar je doelen en wensen. Op basis hiervan bekijken we of dat wat je wilt, past binnen de standaard mogelijkheden, maar misschien wel het belangrijkste, voelen we de juiste klik met elkaar. Het werkt het prettigst voor jou en voor ons wanneer we elkaar goed begrijpen.

Na het gesprek ontvang je van ons alle afspraken die we maken zwart op wit. Op dat moment kun je beslissen of je het wel of niet ziet zitten. Heb je er een goed gevoel over, dan gaan we graag voor je aan de slag.

Wat kost het eigenlijk?

Ja, leuk allemaal, maar wat kost het eigenlijk?
Dit is ons minst favotiete onderwerp eerlijk gezegd. Omdat ook wij de huur moeten betalen en wel eens naar de supermarkt moeten, kunnen we natuurlijk niet voor niks werken.
We willen ons het liefst helemaal concentreren op kwalitatieve en succesvolle websites, zonder ons druk te maken over de financiele aspecten.  We werken liever een uur langer voor niks, dan dat we iets afraffelen omdat het anders te duur zou worden.

We willen ons bewust focussen op kwaliteit en niet op het verdienen van veel geld. Daar voelen we ons prettiger bij.

  

Vallen je wensen en eisen binnen de standaard mogelijkheden, dan kun je rekenen op onderstaande all inclusive prijzen. Bij deze prijzen is alles inbegrepen, dus zonder verrassingen, weet je precies waar je aan toe bent!

Maximaal 3 pagina’s € 17,- per maand.  BTW VRIJ!
Maximaal 8 pagina’s € 27,- per maand. BTW VRIJ!
Maximaal 15 pagina’s € 37,- per maand. BTW VRIJ!
Maximaal 25 pagina’s € 47,- per maand. BTW VRIJ!

Meer pagina’s of specifieke wensen? Neem contact met ons op.

De kleine lettertjes

We houden niet zo van de kleine lettertjes, maar het is wel belangrijk dat onze afspraken helder zijn.
Minimale afname is 12 maanden, daarna maandelijks opzegbaar. Alle getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW.
Getoonde prijzen zijn bij een 12 maanden abonnement. Wil je liever per kwartaal betalen, dan rekenen we 5,- euro extra per kwartaal vanwege extra administratiekosten.

Ja! ik heb interesse.

VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN, DAN SPREKEN WE ELKAAR SNEL!