Website huren

Websites vanaf 27 euro per maand

Een website huren, wat krijg je dan precies?

Eigenlijk krijg je veel meer dan we hier kunnen opsommen. We willen je ook niet lastig vallen met allerlei lastige technische zaken, maar je kunt aannemen dat je website helemaal op orde is, ook “onder de motorkap”. Een website heb je niet zomaar voor de lol. Je hebt een doel met je bedrijf en je website moet daarbij een tool zijn die je helpt om je doelen te bereiken! Met minder nemen wij in elk geval geen genoegen.

Huren is eigenlijk ook niet de juiste term. Bij huren zou je niet de eigenaar van de website zijn, maar dat ben je bij ons wel.  We doen er alles aan om je tevreden te houden en te zorgen dat je graag bij ons wilt blijven. Wij willen een relatie met je aangaan voor een langere periode, waarin we naast elkaar goed leren kennen ook allebei succes kunnen hebben. Dat doen we open en eerlijk omdat we ons daar het beste bij voelen.  We focussen op kwaliteit en niet op geld verdienen. 
We kunnen het ons eigenlijk niet voorstellen, maar zou je echt weg willen, dan krijg je de volledige website van ons, zodat je hem ergens anders onder kunt brengen. 

Website huren algemeen

Je krijgt heel veel en er zijn geen verborgen kosten! Je hoeft alleen maar te kiezen hoeveel pagina’s je nodig hebt. Je kunt er ook voor kiezen om je website in één keer te betalen. Huren of in één keer betalen, je krijgt exact hetzelfde. Hosting van de website, SSL-certificaat en domeinnaam zijn inbegrepen bij de huurprijs.
Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op je wensen en de doelen die je met je website hebt. Ook bespreken we uitgebreid wie je doelgroep is. Tijdens het gesprek denken we met je mee, wat soms voor jou als klant leuke eyeopeners kan opleveren.
Wij leveren een complete en professionele website op. Het enige wat je hoeft te doen is het aanleveren van je logo, huisstijl, teksten en eventueel afbeeldingen. Wij doen de rest. Alle pagina’s worden opgemaakt zodat ze professioneel en duidelijk overkomen.
Pagina’s worden opgemaakt, zodat ze aansluiten bij je huisstijl. Denk aan de kleuren, lettertype en je bedrijfslogo. Over smaak valt niet te twisten, maar we zorgen er altijd voor dat jij meer dan tevreden bent over het uiterlijk van jouw website!
Sparen, brainstormen over je bedrijf en wat je met je website en verder online kunt doen om (meer) succes te hebben. Dat vinden wij het leukste dat er is en helpen je daar graag mee! Het geeft je energie en maakt je blij. Zit in de prijs inbegrepen, dus maak er gebruik van!
Heb je een wijziging, wil je een pagina toevoegen of wijzigen, dan kun je dat gemakkelijk zelf doen. Maar we kunnen ons voorstellen dat je al genoeg aan je hoofd hebt, daarom doen we wijzigingen kosteloos voor je zolang je huurt. We hanteren hier een soort van fair-use-policy. Dit kan een beetje vaag overkomen, maar om een voorbeeld te geven. Een pagina toevoegen, wijzigen of andere zaken die een paar uurtjes werk kosten, doen we kosteloos. Elke maand een compleet nieuwe website is niet de bedoeling. En we blijven altijd met je meedenken over hoe we het maximale uit je website kunnen halen.
Je wilt ook professioneel overkomen wanneer een bezoeker je website bekijkt op een tablet of telefoon. Omdat ongeveer de helft van de bezoekers een mobiele telefoon gebruikt wordt daar veel aandacht aan besteed.
Wanneer je jouw website bij ons huurt dan betaal je een all-in prijs, dus geen extra kosten voor de hosting. Die zit bij de prijs inbegrepen. Je website wordt gehost in een Nederlands datacenter op snelle servers met dubbele stroomvoorziening enz.
Wanneer je al een domeinnaam hebt, regelen we dat deze gekoppeld wordt aan je nieuwe website. Heb je nog geen domeinnaam, dan vragen we die voor je aan.
Je wilt ook email kunnen ontvangen en versturen met jouw domeinnaam. Daarom zijn emailadressen bij de prijs inbegrepen.
De websites die we opleveren zijn gemaakt in het WordPress CMS. Het is op het moment het beste en meest gebruikte CMS (Content Management Systeem). Dankzij de door ons gebruikte plugins, is het altijd up-to-date, snel en veilig voor hackers en virussen.
Ook het onderhoud zit bij de huurprijs inbegrepen. We zorgen voor de beveiliging, maar ook backups en updates van plugins en software. Het goed functioneren van je website is volledig in onze handen.
Je krijgt bij je abonnement standaard een SSL certificaat. Dit zorgt ervoor dat alle verkeer tussen de website en de bezoeker versleuteld word. Officieel verplicht volgens privacy wetgeving wanneer klanten gegevens kunnen invullen op je website. Naast dat het verplicht is, geeft het ook veel andere voordelen, zoals bijvoorbeeld hoger scoren in Google.
Alle zichtbare maar vooral ook onzichtbare elementen worden geoptimaliseerd voor Google. Wij zijn Google gecertificeerd. SEO volgens de laatste normen is dan ook geen probleem.
Het houd niet op na de oplevering. Je kunt zelf dingen wijzigen maar we helpen je ook graag en doen daarom deze wijzigingen kosteloos voor je. Denken we een verbetering te zien of een leuke toevoeging voor je website of bedrijf, dan melden we ons ook. Wanneer jij succes hebt, dan hebben wij dat ook.
Na de eerste 12 maanden is je website maandelijks opzegbaar. We hanteren deze 12 maanden omdat we er serieus werk van maken en ook de nodige kosten moeten maken, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een SSL certificaat, aanvragen of verhuizen van domeinnaam, enz.

Website huren mogelijkheden (inbegrepen in de prijs)

Potentiële klanten kunnen reageren via je website. Een vraag stellen of bijvoorbeeld een verzoek tot contact. Wanneer een bezoeker het formulier op je website ingevuld hebt, dan krijg je de gegevens via email.
Nog steeds heel effectief! Even iets van je laten horen bij je bestaande klanten en potentieel nieuwe klanten. Zodat ze aan je denken wanneer ze je nodig hebben!
Wil je dat klanten live vragen kunnen stellen op je website, dan kun je ook deze module door ons laten installeren. Je kunt hiermee het ijzer smeden als het heet is. Heeft een website bezoeker interesse in je dienst of product, dan kun je hem in een live chat over de streep trekken om klant te worden.
Het WordPress CMS is van oorsprong een CMS systeem dat volledig gericht is op bloggen. Ook je blogs of vlogs (video bloggen) plaatsen op je website is dus geen enkel probleem!
Het plaatsen van instructievideo’s of andere video’s op je website. We kunnen deze videos op je website zelf plaatsen, maar om meerdere redenen is het verstandiger om deze op youtube te plaatsen en vervolgens via jouw website af te spelen.
Heb je veel kennis om te delen met je bezoekers dan installeren we een doorzoekbaar kennisbank systeem waarin je de informatie overzichtelijk in rubrieken kunt indelen zodat bezoekers de gewenste informatie gemakkelijk kunnen vinden.
Geef je vaak dezelfde antwoorden op steeds dezelfde vragen, dan is het wellicht verstandig om deze vragen/antwoorden op je website te plaatsen in een FAQ module.
Organiseer je evenementen of wil je de bezoekers van je website een overzicht geven van interessante evenementen dan kun je die plaatsen in de evenementen agenda module.
Afgeschermde gedeelte van de website met pagina's voor je medewerkers of teamleden. Met een algemene login of individuele accounts kun je toegang geven tot het afgeschermde gedeelte van je website.
In principe is alles mogelijk en bovenstaande opties en mogelijkheden zijn eigenlijk slechts het topje van de ijsberg. Neem contact op om de mogelijkheden met ons te bespreken. We zullen gegarandeerd een mooie aanbieding doen!